نحوه اجرا کردن کابینت های آشپرخانه با توجه به الگوهای ارگونومی یکی از مسائل بسیار تاثیر گذار در مورد میزان بهره وری می باشد که امروزه به خوبی خودنمایی می کند.
عواملی همچون:
• قد و قامت افراد مصرف کننده.(کودکان,افراد مسن,معلولین...)
• محدودیت فضا و مکان.
• انتخاب نوع قرار گیری یونیت های بالایی.(ارتفاع و همچنین فاصله از دیوار)
• محل قرار گیری آبچکان ها.(جهت جلو گیری از جاری شدن آب ظروف خیس)
• طرز باز و بسته شدن درب های کابینت ها.(جهت جلو گیری از بر خورد با سر و یا با دیگر درب ها)
• طراحی باز حجم داخلی یونیت ها.(جهت هرچه کمتر کردن نقاط کور)
• طراحی های مناسب جهت حرکت هرچه آزاد تر میان یونیت ها و همچنین مقابل آنها.
• طراحی لبه های کابینت ها به نحوی که ایمنی کودکان تامین شود.
• دامنه حرکتی کشو ها و درب ها.(جهت دسترسی هرچه آسانتر به محتویات موجود)
• محدود کردن دسترسی کودکان به سطح بالایی کابینت ها.
می توانند تعیین کننده باشند.
نظرات شما عزیزان: